The Streets призовава: "Направи ми бонг. Изпуши го с мен"

Pinterest LinkedIn +

Рапърът The Streets обяви конкурс между феновете си, в който ще бъде избран най-добрият домашно направен бонг*, предаде аntimusic.com.

Победителят, конструирал най-якия бонг ще има възможност да се качи на сцената на фестивала Get Loaded in the Park в Лондон, където да го изпуши заедно с изпълнителя.

Съобщението за конкурса, публикувано в блога на The Streets гласи: "Както знаете The Streets е хедлайнер на тазгодишното издание на фестивала Get Loaded In The Park на 26 август. Реших да поканя един от вас да се качи на сцената с мен за финалното шоу. Единственото, което трябва да направите е да ми конструирате домашен бонг, който да изпушите с мен по време на изпълнението на "Irony Of It All". Този, които направи най-добрия бонг ще получи VIP пропуск за фестивала плюс възможността да демонстрира изобретението си пред десетките хиляди посетители на събитието. Победителят ще стане известен на 23 август, а името му ще бъде публикувано в блога".

*Уикипедия: Бонгът е вид собственоръчно направено наргиле, което се използва за пушене на марихуана. Най-често той представлява пластмасово шише.
Сподели.