The Last of Us се пренася на театралната сцена с глобален уеб каст на живо

Pinterest LinkedIn +

Актьорският състав на The Last of Us – една от най-успешните игри на 2013 година – ще се реформира като театрална трупа за специалното представление The Last of Us: One Night Live, което ще бъде поставено на сцената на Broad Stage в Санта Моника на 28 юли 2014 година – премиерната дата на The Last of Us Remastered за PlayStation 4.

Трой Бейкър, Ашли Джонсън, Мърл Дандридж, Хана Хейс и Ани Уършинг отново ще се превъплътят в Джоел, Ели, Марлийн, Сара и Тес под режисурата на Нийл Дръкман от Naughty Dog, а носителят на "Оскар" Густаво Сантаолала ще изпълни части от оригиналната музика към играта, реализирана визуално чрез motion capture технология, на която се дължи и изключителната прилика между героите в нея и актьорите, пресъздали техните образи в студиото.

Както може да се предположи, всички билети за представлението отдавна са разпродадени, но хората в залата няма да са единствените, които ще могат да станат негови свидетели. The Last of Us: One Night Live ще бъде излъчено на живо в Twitch, YouTube и PlayStation Network от 5:00 часа сутринта българско време (на 29 юли).


Сподели.