The Knick на Содърбърг с нов тийзър трейлър (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Сериалът The Knick, който трябва да стартира по Cinemax тази година, е режисиран от Стивън Содърбърг (Steven Soderbergh). Главната роля е поверена на Клайв Оуен (Clive Owen).

За радост на феновете си, след като обяви оттеглянето си, Стивън Содърбърг все пак реши да режисира още няколко проекта, сред които е предстоящият сериал The Knick на Cinemax. Поредицата ще бъде от десет епизода, а действието се развива в началото на 20-ти век.

Историята проследява работата на лекарите и персонала от нюйоркската болница Knickerbocker. Във време, когато медицината все още не е толкова напреднала, смъртността е много висока и няма антибиотици, те правят всичко по силите си, за да спасяват пациентите.

Сценаристи на пилотния епизод на The Knick са Майкъл Беглер (Michael Begler) и Джак Еймиъл (Jack Amiel), които заедно със Содърбърг са и продуценти на сериала. Освен Клайв Оуен към актьорския състав на The Knick се присъединяват и Джереми Боб (Jeremy Bobb), Стив Гарфанти (Steve Garfanti) и Андре Холанд (Andre Holland).


Сподели.