Първи пълен трейлър на The Knick (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Сериалът The Knick на Cinemax, чийто режисьор е Стивън Содърбърг (Steven Soderbergh), се сдоби с впечатляващ първи трейлър. Освен ужасите на медицината от началото на 20 век в него ще видите и Клайв Оуен (Clive Owen), на когото е поверена главната роля.

Въпреки че се оттегли от големия екран, Стивън Содърбърг продължава да радва феновете си с впечатляващи телевизионни проекти като филма Behind the Candelabra, който направи за HBO, както и предстоящия сериал The Knick.

Макар че не може да става и дума за сравнение между двете продукции, причините да очакваме The Knick с нетърпение са много. Поредицата със сигурност ще е доста различна от лекарските сериали, които сме гледали досега, най-малкото защото действието се развива през 1900 година, когато медицината съвсем не е била толкова напреднала (антибиотиците са открити през 1928 година).

Главната роля е поверена на Клайв Оуен, който играе пристрастен към кокаина хирург от нюйоркската болница Knickerbocker. The Knick е първият сериал на Cinemax, който не е криминален или екшън, така че определено сме любопитни да видим как се справят с другите жанрове.


Сподели.