The Hobbit: The Desolation of Smaug загърбва хумора от първия филм

Pinterest LinkedIn +

The Hobbit: The Desolation of Smaug (Хобит: Пущинакът на Смог) ще обърне гръб на хумористичните моменти, които изиграха голяма роля в първа част от трилогията - The Hobbit: An Unexpected Journey (Хобит: Неочаквано пътешествие).

Според режисьора Питър Джаксън (Peter Jackson) в продълженията отново ще има известна доза шеги, но драматичните моменти ще вземат връх.

"В първият филм си позволихме да опитаме да уловим от по-леките моменти, заради които The Hobbit (Хобит) е известна като детска книга, но това вече няма да е подходящо. Ще се случат някои доста сериозни неща и е важно те да не бъдат пренебрегвани.", коментира Джаксън в интервю пред Empire.

Втората част на фентъзи сагата проследява приключенията на Билбо Бегинс и неговата дружина от джуджета в похода им към Самотната планина, която е превзета от дракона Смог.

В главната роля на смелия хобит отново е Мартин Фрийман (Martin Freeman), който ще си партнира с Кейт Бланшет (Kate Blanchet), Орландо Блум (Orlando Bloom), Йън Маккелън (Ian McKellen), Бенедикт Къмбърбач (Benedict Cumberbatch) и др.

The Hobbit: The Desolation of Smaug се очаква в кината през декември 2013 г.

Сподели.