The Hobbit официално стана трилогия!

Pinterest LinkedIn +

След множеството слухове около поредицата на Питър Джаксън (Peter Jackson) – The Hobbit, вече е официално това, което чакаха всички – филмите няма да са два, а три!

Джаксън още преди седмици заяви, че има готови идеи за заснемане на допълнителен материал, като тогава още не знаеше дали ще бъде под формата на разширени версии на филмите, под формата на трети филм и дали изобщо ще го има.

Warner Bros. обаче явно са харесали предложението на Джаксън за трети филм и снимките официално могат да започнат, като премиерата на The Hobbit 3 се очаква през лятото на 2014 г.

За феновете на Средната земя, които са изненадани и скептично настроени от новината, че сравнително кратък роман ще бъде представен в цели три филма, Питър Джаксън коментира, че трилогията няма просто да разказва историята от The Hobbit, а ще се разпростре в цялата Средна земя и ще даде поглед на картината и събитията, които водят до трилогията The Lord of the Rings ("Властелинът на пръстените").

The Hobbit: An Unexpected Journey се очаква на 14 септември т. г., а втората част – The Hobbit: There and Back Again – 12 месеца по-късно, на 13 септември 2013 г.

Сподели.