The Lord of the Rings: Middle-Earth Defence

Pinterest LinkedIn +

Име: The Lord of the Rings: Middle-Earth Defence Жанр: Екшън | Стратегия Производител: GLU Платформа: Мобилни игри

"Властелинът на пръстените" е може би един от най-добрите варианти за мобилна игра. Всяка една от книгите завършва с героични деяния от страна на задругата на пръстена, независимо дали става въпрос за Шлемово усое или тъмните мини на Мориа.

The Lord of the Rings: Middle-Earth Defense е игра, която ще съсредоточи усилията ви в защита на Средната земя от нашествието на различни видове противници, включително окри и Урук-хай. Пътищата, които тези същества поемат, са предварително определени, а защитниците са позиционирани успоредно на пътя заедно с дървени бариери, издигнати в центъра. Освен войниците, имате шанса да си купите и няколко героя от книгите за всяко едно ниво. Силните персонажи са скъпи, но много важни срещу по-големите ви противници.

От най-тъмните части на земите на Мордор, силата на Саурон расте - защитете Средната земя в уникалната мобилна игра The Lord of the Rings: Middle-earth Defense! Позиционирайте Арагорн, Гандалф, Леголас и всички ваши съюзници да защитават крепостите от неспиращите вълни на атакуващи вражески сили! Подобрявайте героите си, за да можете да ги специализирате в една от четирите категории - бързина, атака, обсег и умения. Опитайте се да подобрявате точките си във всяка една ситуация. Битката за Средната земя започва - изправете се и се бийте срещу злото на Черният лорд Саурон!

За да свалиш играта на своя телефон, изпрати код A0076 с безплатен SMS на номер 888 (само за абонати на Мобилтел). Ще получиш линк за изтегляне.

 

Сподели.