The Doors записват с Perry Farrell?

Pinterest LinkedIn +

Музикантите от The Doors ще запишат албум, за който са привлекли Пери Фарел (Perry Farrell, екс-вокалист на Janes Addiction; Porno For Pyros, Psi Com), съобщава AintNoRight.com.

През август той ще участва с The Doors в записите за предаването на VH1 "Decades".

Неотдавна слухове индикираха, че Фарел продуцира неиздавано парче на Джим Морисън (Jim Morrison), озаглавено "Woman in the Window", което смята на включи в новия си албум "Satellite Party". Той e бил поканен и за акустичен лайв, с който да открие за Suicidal Tendencies премиерното афтър-парти на лентата "Lords of Dogtown".

Междувременно, Рей Манзарек (Ray Manzarek) и Роби Крийгър (Robby Krieger) от The Doors, ще се появят на фестивала Strange Days под името The Doors Of The 21st Century, където ще участват още Vanilla Fudge, Yardbirds, Steppenwolf и Pat Travers.

Клавиристът и китаристът на Doors са събраха в края на 2001 година и се наименуваха по този начин две години по-късно, когато към тях се присъедини вокалистът, фронтмен на групите Cult и Holy Barbarians Ян Астбъри (Ian Astbury). По това време барабнистът на легендарната четворка Джон Денсмор (John Densmore) не пожела да се присъедини към реюниъна, отлаган повече от 30 години.
Сподели.