The Dark Knight

Pinterest LinkedIn +

Име: The Dark Knight Жанр: Екшън | Комикси Производител: GLU Платформа: Мобилни игри

The Dark Knight: The Mobile Game на GLU е базирана изцяло върху едноименния филм, излязъл през 2008 година. В ролята на Батман може да използвате придърпваща кука, за да прескачате пропасти, да побеждавате враговете си с помощта на хитри приспособления, както и да използвате усъвършенстваните бойни умения на Брус Уейн.

Не всичко обаче е свързано с битки. Възползвайте се от тъмнината в напрегнатите моменти, изискващи прикритие. Всеки етап на играта, който преминете, ще доближи Батман до сблъсък с най-големия му враг - Жокера!

Още в първите секунди се озовавате в ролята на Батман, направо в центъра на екшъна! Почти всички възможности и умения, които прилепът притежава, са свързани с натискането на копче "5" в точния момент. Например, ако сте в близост до противника си и натиснете "5", Батман ще нанесе солиден удар. Натиснете същия бутон, когато сте на разстояние, и Черният Рицар ще се спусне срещу врага и ще го събори на пода, нокаутирайки го с рамо.

Играта ще ви уведоми, ако има определено действие, което можете да предприемете – всъщност ще направи това почти винаги. Голяма квадратна петица ще свети над главата на Батман всеки път, когато може да атакува от определена позиция. Възможно е да осъществите и скрита атака, докато се криете в сенките и чакате противника да мине покрай вас.

Комбинацията между сурова битка и много добре направен платформинг, завършва със заглавие, което е добре познато. Но с мрачния си стил и фокуса върху възможностите и визията на Батман, The Dark Knight за мобилни телефони със сигурност ще ви осигури няколко приятни часа игра!

За да свалиш играта на своя телефон, изпрати код A0051 с безплатен SMS на номер 888 (само за абонати на Мобилтел). Ще получиш линк за изтегляне.

Сподели.