The Counselor на Ридли Скот набира скорост към киносалоните с дебютен трейлър

Pinterest LinkedIn +

Следващият филм на Ридли Скот (Ridley Scott) - The Counselor - ще влезе в киносалоните на 14 ноември 2013 г., а току-що издаденият дебютен трейлър на лентата с участието на Майкъл Фасбендер, Брад Пит, Камерън Диас, Пенелопе Крус и Хавиер Бардем е поредното доказателство, че това ще е един от най-силните рилийзи в края на тази година.

Сценарист на филма е носителят на "Пулицър" Кормак Маккарти (автор на романа "Няма място за старите кучета", адаптиран от братята Коен в едноименния филм, отличен с четири награди "Оскар").

В центъра на сюжетната фабула е поставен героят на Фасбендер - адвокат, който се оказва въвлечен в наркосделка след няколко погрешни бизнес решения. Крус изпълнява ролята на негова годеница, като същата е била предложена и на Анджелина Джоли.

В The Counselor испанската актриса си партнира със своя съпруг Хавиер Бардем - за първи път след Vicky Cristina Barcelona на Уди Алън. И Бардем, и Пит изпълняват второстепенни роли в лентата на Ридли Скот, като испанският актьор се превъплъщава в основния антагонист.

Кой от тях е по-убедителен в своето амплоа е също толкова трудно да се отсъди, колкото и дали Пенелопе Крус или Камерън Диас е по-секси, и то само на база на кадрите, включени в първия трейлър на филма, чиито снимки бяха прекъснати поради внезапната смърт на брата на Ридли Скот - Тони Скот.

The Counselor ще бъде посветен именно на него.


Сподели.