Test Drive: Ferrari излиза в Европа на 30 март

Pinterest LinkedIn +

Следващата игра от рейсинг сериите Test Drive, чието последно заглавие - Unlimited 2, се появи през февруари 2011 година, е озаглавена Test Drive: Ferrari и ще бъде издадена в Европа на 30 март 2012 година за PC, PlayStation 3 и Xbox 360, обяви френската издателска компания Bigben Interactive (Rez, Virtua Tennis 2, Dragon Riders: Chronicles of Pern).

Както става ясно от заглавието й, новата игра ще разполага с модели на прочутия италиански автомобилен концерн. Това обаче е почти всичко, което се знае за Test Drive: Ferrari към момента.

Липсва официална информация за това от кого се разработва единадесетата Test Drive игра, както и кога ще бъде издадена в Северна Америка.

Предполагаемият отговор на първия въпрос е, че производственият процес тече в Slightly Mad Studios – създателите на Need for Speed Shift, тъй като още през лятото се разчу, че разработват лицензирана от Ferrari игра. Тогава шефът на производствения отдел, Иън Бел, обеща да оповести "интересни новини много скоро".

Test Drive: Unlimited 2 е разработка на Eden Games върху техния собствен енджин Havok и се издава от Atari. Играта стартира с много и сериозни проблеми, в това число програмна грешка при запазването на файловете на играчите, невъзможност за осъществяване на връзка между участниците в даден мултиплеър и др.

Сподели.