Тейлър Лаутнър се облича, ще снима инди драма с Гюс Ван Сант

Pinterest LinkedIn +

Тейлър Лаутнър (Taylor Lautner) – един от тримата актьори от касовата поредица Twilight с първостепенни роли във всички досегашни филми, ще участва в независима нискобюджетна драма, с чиято режисура се е ангажирал Гюс Ван Сант – двукратно номинираният за Оскар режисьор на лентите Good Will Hunting, Elephant и Milk, който е автор и на сценариите на повечето от ранните си продукции.

19-годишният Лаутнър, който от дете се занимава професионално с бойни изкуства, а впоследствие получава ангажименти и като модел, е основният инициатор на предстоящия филм, попадайки на статия в "Ню Йоркър", която привлича вниманието му.

Според предварителните планове, снимките на лентата, която Лаутнър ще продуцира чрез компанията Quick Six, в която си партнира с баща си Дан Лаутнър, ще бъдат осъществени в първата четвърт на 2012 година.

Последният филм с участието на изгрелия благодарение на Twilight актьор бе незадоволително представилият се в американския боксофис екшън Abduction, който генерира под $30 млн. от прожекции в кинотеатрите в САЩ и Канада, но успя да инкасира $44.5 млн. в интернационалния боксофис.

Следващият е Breaking Dawn: Part I – предпоследният филм от вампирската сага с участието на Кристен Стюарт и Робърт Патинсън, чиято премиера ще се състои на 18 ноември. Името на Лаутнър се спряга във връзка с още два проекта – научнофантастичния Incarceron на Fox и Stretch Armstrong на Universal, като към момента и двете продукции са с несигурно бъдеще.


Сподели.