Теди Велинова, Ваня Пейчева и Боряна Шехтова играха плажен волейбол пред НДК

Pinterest LinkedIn +

Българските супермодели Теди Велинова, Ваня Пейчева, Боряна Шехтова, както и водещите Румен Луканов от "Сделка или не", Витомир Саръиванов от "Островът на изкушението", плувецът Петър Стойчев и двама от шефовете на М-Тел откриха Националното първенство по плажен волейбол "M-Tel Beach Masters".

Родните звезди бяха разделени в два отбора - "Терминаторите" и "Плажните месии", за да дадат старта на тридневният турнир с демонстрационен мач.

Специален коментатор бе водещият Ники Кънчев, а президентът на България Георги Първанов изгледа двубоя от ВИП ложата.


Теди Велинова показа завидни качества на пясъчния терен. Снимка: Avtora.com 

В края на демонстрационния мач не стана ясно кой отбор е победителят. Двубоят протече при много добро настроение и честа смяна на играчи и коментатори. На няколко пъти подкупи от страна на присъстващите на шоуто решаваха спорните положения.

След като мачът завърши, откриването на турнира продължи със салса демострации на Калин Вельов и неговата формация "Tumbaito".

Състезанията продължават и през уикенда на специално изграденото пясъчно игрище пред НДК.

В последния ден от турнира – 8 юли - за феновете на плажния волейбол е организирана демонстрационна игра на най-добрата българска двойка при жените Петя Янчулова и Ева Чолакова срещу холандската двойка Сане Кайзер и Марит Лийнстра.

Общият награден фонд на "M-Tel Beach Masters" е 21100 лв.

Сподели.