Team Fortress 2 4th Spectral Halloween Special - Scream Fortress, е тук!

Pinterest LinkedIn +

Четвъртият ежегоден Spectral Halloween Special ъпдейт с тематично съдържание, вдъхновено от празника на Вси Светии, направи своята премиера в света на Team Fortress 2, където ще остане до 8 ноември.

След като през последните години Scream Fortress представи на феновете на популярния масов онлайн шутър на Valve Demonman и конник без глава... и кон (почти като Psy), тази година е ред на Merasmus.

Зад това име стои некромансър с изобилие от магически отвари под ръка, който ще нахлуе в King of the Hill, за да тероризира всеки, който срещне по пътя си, като хвърля бомби и поставя капани на контролните точки (control points), така че щом някоя от тях бъде придобита, някъде някой да бъде застигнат от нещо "ужасно".

Със Scream Fortress по картите ще се разпръснат най-различни заклинания (spells), даващи на играчите атрактивни магически свойства – от това да призовават духове и да се превръщат в зли вещери, до способността да поправят предметите в инвентара си.

В допълнение към всичко това, ъпдейтът добавя към Mann vs Machine нова мисия, в която роботите са заменени от прегладнели за (живи) човешки мозъци зомбита, и включва следните achievements – един, водещ към Skull Island, и един, полезен срещу Merasmus.

Сподели.