Те са мъртви и без самоличност! Крисчън Слейтър открива "Забравените" в новия сериал The Forgotten

Pinterest LinkedIn +

От 19 декември, в родния ТВ ефир стартира премиерният за България сериал "Забравените" (The Forgotten). Криминалната драма ще се излъчва всеки делничен ден от 19:00 часа с повторение от 10:00 часа в мрежата на bTV Action.

Главната роля в сагата е поверена на холивудската звезда Крисчън Слейтър (Christian Slater), който съвсем наскоро видяхме и в България при заснемането на трилъра Sofia и екшъна El Gringo. Партнират му други познати на киноманите имена като Мишел Борт, Рошел Айтс, Антъни Кериган и др.

Сюжетът на всеки епизод от сериала се завърта около намерено мъртво тяло без документи за самоличност. Ако трупът не бъде потърсен от приятели и семейство, полицейското разследване стига до задънена точка и точно тогава се включва екипът на героя на Слейтър – Алекс Донован.

След като дъщеричката му е отвлечена и се разделя с жена си, бившият полицай намира утеха именно в откриването на самоличността на анонимни мъртъвци, разкривайки не само цялата им история, но и това какви хора са били преди смъртта си.

Към тима му се включват Линдзи Дрейк - жената, която управлява виртуалната мрежа от дома си, Кандис Бътлър, която има специална дарба да подтиква околните към действие, както и чепатият скулптор Тайлър, който изгражда чрез таланта си лицата на издирваните.

И ако това не е достатъчно, то ще споменем, че продуцент на "Забравените" е самият Джери Брукхаймър (Jerry Bruckheimer) – човекът, който стои зад реализацията на хитове като "Карибски пирати" (Pirates of the Caribbean), "Лоши момчета" (Bad Boys), "Армагедон" или пък нашумели сериали като "От местопрестъплението" (CSI).


Сподели.