Тази пролет “Вкусът на България” и Мария Жекова се отправят към 4 нови дестинации

Pinterest LinkedIn +

Банско, Габрово, Търговище и Несебър ще очароват зрителите с кулинарни тайни и традиции

Кулинарното предаване „Вкусът на България“ ще предложи нови вълнуващи епизоди на зрителите тази пролет по bTV. Чаровната водеща Мария Жекова е подготвила четири нови дестинации, за да покаже на кулинарните приключенци богатото разнообразие на българските традиции, вкусове и кухня. Всяка събота от 11:30 ч. предстоят още интересни срещи с родни производители и техните истории по пътя към успеха, този път в районите на Банско, Габрово, Търговище и Несебър. Местните герои ще покажат и приготвят пред Мария неочаквани, ароматни и автентични рецепти, издържали теста на времето и запазили духа на старите времена.

Стартът на втория сезон на „Вкусът на България“ ще бъде на 18 март от 11:30 ч. по bTV. В новите 12 епизода предаването ще продължи да поставя на пиедестал семейните традиции в култивирането на български продукти и запазването на традиционните рецепти. Водена от своето безкрайно любопитство, перфекционизъм и професионализъм, Мария Жекова обещава съботно приключение без аналог в родния ефир, в което заедно със зрителите да обогати родната кулинарна карта на България.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.