Tattoo Fest 2010 събира всички маниаци в София, Виктор Крум от "Хари Потър" води шоуто

Pinterest LinkedIn +

След паузата през 2009 година, иначе традиционният Tattoo Fest се завръща в календара на столицата и отново ще зарадва феновете на татуировките.

Tattoo Fest 2010 ще се проведе в рамките на един ден, като точната дата е 2 октомври, а мястото на събитието - столичната зала "Христо Ботев".

За музикалното оформление ще се погрижи DJ Rawland, а водещ на шоуто ще бъде Станислав Яневски, известен с ролята си на Виктор Крум в "Хари Потър".

Tattoo Fest 2010 ще предложи и традиционния конкурс за татуировка, който ще премине в няколко раздела: черно-бяла татуировка, цветна татуировка, голям проект, трайбъл татуировка, реалистична татуировка, дамска татуировка и направена на място татуировка.

Освен всичко останало, организаторите са подготвили още изложба с фотографии, ревю на алтернативна мода, рисунки с къна за непълнолетните посетители, кетъринг и бар, и др.

За първи път в България, Tattoo Fest 2010 ще скандализира феновете и с bodysuspension show. Испанците от Cold blood ще... висят закачени на куки, ще бълват огън, а всеки желаещ ще може да се присъедини към тях и да се включи в този наистина нестандартен пърформанс.

Предстои да бъдат оповестени и имената на изпълнителите и групите, които ще свирят на живо на 2 октомври в зала "Христо Ботев".

Сподели.