Търси се "Най-секси момиче в България"

Pinterest LinkedIn +

В предстоящия пролетен сезон на "Денис и приятели" зрителите на БНТ ще имат възможност да проследят новия реалити формат "Най-секси момиче в България", който ще се проведе в няколко града в страната.

Момичетата от шоуто на Денис Ризов ще обиколят осем града във всяка част на страната, за да открият най-сексапилните жени - независимо от тяхната възраст, занимание и амбиции. В търсенето ще се включи и Кристъл Ролинс, която вече прекара два месеца в шоуто и ще пристигне от САЩ специално за тази цел.

Първият кръг на надпреварата ще се състои в два етапа през месеците февруари и март, през които момичетата-скаути ще обиколят Варна, Бургас, Русе, Благоевград, Велико Търново, Перник, Пловдив и София. Информация за точните дати ще бъде представена на сайта на предаването.

Участничката, избрана за "Най-секси момиче в България", ще получи много награди и възможността да заснеме еротична фотосесия с екип от елитни фотографи, стилисти и гримьори, с която ще блесне на корицата на голямо мъжко списание. И, разбира се, ще я дават по телевизията, и то почти всяка вечер.

Сподели.