Тайната на младостта се разкрива за The Sims 3 с Hidden Springs на 25 август

Pinterest LinkedIn +

На 25 август Electronic Arts ще издадат нов ъпдейт с добавено съдържание за една от най-успешните игри в каталога си – стратегическата екзистенциална симулация The Sims 3. Озаглавен Hidden Springs, пакетът ще може да бъде закупен единствен през онлайн платформата на Sims 3, като все още не е ясна цената му. Последния подобен ъпдейт, Barnacle Bay, се продава за 2000 Sim Points (или $20).

Веднъж добавен към основната игра, която излезе през юни 2009 г. и само седмица по-късно отчете 1.4 млн. продадени копия, Hidden Springs ще открие нови хоризонти пред Симсовете, където не само ще могат да прекарат своята почивка, но и да се подмладят чувствително чрез комбинация от традиционни спа процедури и малко магия.

Сред най-атрактивните места за посещаване в Hidden Springs ще са Museum of Magic and Supernatural, Redwood Heights Luxury Lodge, Crystal Solarium Rejuvenating Waters, Fairyfolk Park и Silver Zephyr Health Spa.

Политиката на EA да изтеглят своите заглавия от каталога на Steam веднага, щом издадат ново DLC за някое от тях ексклузивно в собствения му сайт (или в Origin), предполага, че онези потребители на платформата на Valve, които все още нe се сдобили с The Sims 3, ще е добре да го направят преди 25 август. Пак там все още могат да бъдат немерени и няколко други Sims пакета.

Сподели.