System Of A Down пред разпадане?

Pinterest LinkedIn +

Членовете на алтернативната метъл-банда System Of A Down се разделят и въпреки че до момента няма официална информация за разформирането на групата, бъдещото й съществуване е под въпрос.

Членовете на бандата Джон Долмаян (John Dolmayan), Дарън Малакиан (Daron Malakian), Серж Танкиан (Serj Tankian) и Шаво Одаджиан (Shavo Odadjian) обявиха намерението си да се посветят на солови кариери като искат в близките години да работят по различни лични проекти.

Roadrunnerrecords публикува коментара на фронтмена на System Of A Down Танкиан: "От години искам да се отдам на соло-кариера, но просто нямах време. За последните 11 години всички ние бяхме като женени за групата, сега искаме да направим пауза. Честно казано обаче не знам дали System Of A Down ще се разпадне или не. Може би в близките няколко години отново ще ни се прииска да направим общ албум. Невъзможно е обаче да знам това още сега. След време ще можем да кажем какво ще се случи с групата".

Наскоро членовете на групата дадоха гласовете, музиката и помощта си за заснемането на документалния филм "Screamers“. Лентата има за цел да запечата историята на световния геноцид през 20-ти век. Ангажираността на музикантите с подобна кауза е напълно обяснима, като се има предвид, че самите те са израснали в семейства, пострадали от геноцида в Америка. Премиерата на филма в Лос Анджелис се състоя на 8 декември, а през януари предстои световната премиера.
Сподели.