Sylvester Stallone се завръща в ролята на Роки

Pinterest LinkedIn +

Американският екшънгерой Силвестър Сталоун (Sylvester Stallone) ще надене боксьорските ръкавици за пореден път, разкрива Guardian Unlimited - в шестия филм, посветен на Роки Балбоа.

Компанията Revolution Studios, която ще копродуцира и финансира филма, е разпространила изявление, съгласно което шестият филм за Роки ще върне феновете в славните дни на оригинала. Първият Роки се превърна в сензация през 1976 г., когато спечели награда Oscar за най-добър филм, а Сталоун беше номиниран за най-добър актьор в главна роля.

Актьорът, който вече кара 59-тата си година, е потвърдил, че възнамерява да режисира и да играе във филма, работата по който ще започне през декември т.г. Засега е известно, че съгласно сценария Роки е притежател на ресторант, който тъгува по починалата си съпруга. За да се пребори с мъката си, той решава да се върне на ринга. Когато господстващият шампион в тежка категория чува за решението на Балбоа да се завърне, той му предлага солидна сума, за да се изправи срещу него в битката на битките.

"В ролята си на бивш шампион Роки Балбоа за пореден път показва, че е един обикновен човек, който трябва да открие себе си и да се счепка с истинския живот. С този филм се затваря кръга на историята на Роки", казва основателят на студиото Джо Рот (Joe Roth).

Сподели.