Световноизвестната терапевтка Шарън Кинг с лекция за пренаталното развитие на бебето

Pinterest LinkedIn +

Световноизвестната специалистка по ТЕС (техники за емоционална свобода), пренареждане на матрицата и експерт по родилната травма Шарън Кинг идва в България по покана на БАРЕП (Българска асоциация за развитие на енергийната психология) и Центъра за здраве и образование "Едикта" във връзка с издаването на книгата ù "Излекувай раждането, излекувай живота си" на български език. 

В същото време г-жа Кинг ще направи безплатна демонстрация на метода за пренареждане на матрицата на раждането за широка аудитория. Събитието ще се състои на 21 март 2019 г в Парк-хотел "Москва", а от 22 до 25 март ще бъдат проведени специализирани семинари само за ТЕС практици.

Шарън Кинг е преподавател по енергийна психология и изследовател на раждането, на пренаталното развитие на ембриона, на процеса на раждане и на ефекта му върху развитието на детето. Създател и преподавател е на протокола "Пренареждане на матрицата на раждането", част от едноименния метод, набрал популярност в последните години. 

Известна още като "Мама Кинг", Шарън е помогнала на много жени да се сдобият с мечтаната рожба. Основната ù концепция е, че периодът на бременност и раждане е изключително важен за развитието на човека във всички аспекти от живота и за това как възприема заобикалящата го среда. 

Шарън Кинг отправя покана към всички, които желаят да научат повече по темата, да бъдат гости на събитието.

Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.