"Светът в (между) краката й" - Светла Иванова

Pinterest LinkedIn +

Автор: Светла Иванова Издател: Ciela Раздел: Dicklit

Автор: Светла Иванова


Издател: Ciela


Раздел: Dicklit


За автора:

Освен като певица, Светла Иванова се изявява и като писателка. Първата й книга е романът, забранен за лица под 18 години - "Забранено!", който излезе на българския книжен пазар през януари 2009 година.

Сюжет:

"Дали е Светла или Вихра няма значение, защото ви предстои да се потопите в един вихър от светло отчаяние, ярост, страст, секс и алкохол. До границата на поносимостта. Същата граница, която ежеминутно някое българско момиче прекрачва, тласкано от отчаяние или подмамено от фалшивата светлина на славата, парите и светския живот.

Втората книга на Светла Иванова е неокончателна равносметка на героинята й Вихра. Преглед на спечеленото и отнетото и не на последно място - вдъхновено и горчиво прозрение, че в превод на български blow job си е тежка работа, а понякога и кариера. Иначе щеше да се казва blow holiday...

Тази книга е всичко друго, но не и ваканция! А този път има още една изненада: сериозното развитие в неподражаемия стил на Светла Иванова, лишен от претенции и маниерничене, потапящ ви в една история, такава, каквато бихте я чули в задимен бар от някой, комуто току-що се е случила", Любен Дилов - син.

 

Сподели.