"Свежа лимонада" ли е TITA в новата си песен "Късай"? (Видео)

Pinterest LinkedIn +

В края на 2016 г. Криско откри новия си лейбъл Adamand Records, а с него дебютира и TITA, която представи песента VOODOO KUKLA. Седем месеца по-късно идва второто парче на изпълнителката - "Късай", което, за добро или за лошо, е в стилистиката на първата.

Само за няколко часа видеото, режисирано от Кирил Киров-Kiko, е изгледано над 100 000 пъти и се очаква бързо да мине 1 милион посещения в YouTube. Текстът, музиката и аранжиментът са на Криско.

Звученето на песента е логично продължение не само на дебюта на певицата, но и на повечето песни, които излизат в жанра, в последно време доминиран от X Factor участнички като Гери-Никол, DARA и др.

Я да видим кой си знае уроците "Аз обичам България" 21:00

Публикация, споделена от ♕Tita (@hrisistar) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

Феновете на TITA обаче изглежда са очаквали нещо повече, тъй като покрай редовните позитивни коментари в YouTube се срещат и доста други, според които гласовите възможности на певицата са големи и тя "може повече". 

Както се казва, за всеки влак си има пътници. Дали TITA ще продължи да издава сингли в този стил на всеки няколко месеца, или ще вдигне честотата и нивото - вероятно никой няма ясна представа все още. Засега обаче ще ви трябват доста слушания, докато започнете да си пеете "BANG, BANG, късай" в колата... Но и това сигурно ще стане.


Сподели.