Министърът на културата поздрави "министъра на веселието" Криско за рождения му ден

Pinterest LinkedIn +

Кристиан Талев- Криско получи официален поздрав за рождения си ден от министъра на културата Боил Банов, който встъпи в длъжност преди броени дни.

Рапърът, който покрай другите си хитове като "Видимо доволни", "Още един танц", "Лош или добър" има и парче със заглавие "Министърът на веселието", навърши 29 години на 11 май.

Музикантът изрази благодарността си за направения от Банов жест във Фейсбук, където сподели снимка на поздравителния адрес.

Този жест на политика обаче провокира бурни коментари в социалната мрежа, като по случая се изказаха и Владимир Каролев и Драгомир Симеонов.

Разбира се, появиха се и коментари, че писмото е написано от самия Криско и Министърът на културата няма нищо общо с поздравителния адрес. Каква е истината, засега можем само да гадаем. 

Иначе Боил Банов, който заема висшия пост в третото правителство на Бойко Борисов, е роден през 1971 г. в семейството на актьора Васил Банов, познат на широката публика като проф. Георги Камбуров в българския медицински сериал "Откраднат живот". По образование министърът е дипломиран режисьор.

Сподели.