Свалиха от самолет скандална звезда от руската група "Pussy Riot"

Pinterest LinkedIn +

Мария Альохина от руската група "Pussy Riot" е била свалена от самолет, пътуващ от Барселона за Милан, съобщава испанското издание "El Mundo".

Групата е отпътувала от Испания след последния си концерт в страната, осъществен в рамките на клубното турне "Дни на бунта". Заедно с още един участник от трупата обаче Альохина е била принудена да слезе от борда. Двамата са били в нетрезво състояние и са направили скандал, поради което машината не е могла да потегли. Музикантите се опитали да си купят билети за следващия полет, но им е било отказано, тъй като те все още се намирали под въздействие на алкохол.

Турнето на руската женска банда премина през четири испански града – Билбао, Мадрид, Валенсия и Барселона. По време на последното си шоу в събота рускините за пореден път са издигнали своите анархистични лозунги, с които са известни по целия свят.

В интервю за същото издание преди началото на обиколката си в страната Альохина заявява: "Ако артистите са преследвани заради своите думи, представи или изявления, това означава, че те говорят по важни въпроси... Въпреки всичко трябва да продължаваме напред". А на въпрос какво би казала на хората, според които скандалното им поведение е артистична поза, певицата отговаря: "Да дойдат в апартамента ми в Москва и да живеят с мен един ден, тогава всичките им съмнения ще се разсеят".

"Искейпизмът е скучен! Ако си мислите, че можете да избягате от л***ата, които ви заобикалят, просто ставате част от тези л**на", допълва певицата в интервюто.

Вестникът отбелязва още, че организаторите на турнето на "Pussy Riot" от испанска страна описват обиколката им в страната като "кошмар с потрошени хотелски стаи, изхвърлени през прозорци мебели и непрекъснати скандали". Във Валенсия изпълнителките се спречкали с персонала на хотела си и са счупили вратата на сградата, а в Барселона се сбили помежду си, докато пътували с микробус, а един човек от трупата е слязъл неочаквано от превозното средство. "Никога повече няма да работим с тези хора", коментират организоторите.
Сподели.