Survivor 4: Още една красавица се прости с Филипините

Pinterest LinkedIn +

24-годишната Мария Календерска от Благоевград прекрати участието си в приключенското реалити шоу Survivor: Филипините.

Мениджърката по продажби стана втората отпаднала оцеляваща след провелия се съвет на племето Питого. В самото начало на сбирката съотборниците заявиха, че са в добро състояние на духа и взаимоотношенията между тях са безпроблемни.

След като водещият Евтим Милошев обаче, напомни на участниците за горчивата им загуба, при това в две поредни игри, от опонентното племе Таяк, приятелските отношения бяха прекратени и всички хвърлиха вината върху лидерката на Питого - Джулиета Окот.


Мария напусна шоуто след танцьорката Индира от Таяк.

Малко по-късно станаха ясни и любопитни подробности от нейния живот - Джули се оказа отгледана от баба си, която се е грижила за нея и братята и сестрите й след завръщането им от Кения. Именно там обаче едно от децата умира, при това от глад.

Драматичната история накара лидерката на Питого да избухне в сълзи, които не стихнаха през по-голямата част от съвета. По-късно дойде време за гласуване, и без нищо да подозира, Мария Календерска събра негативния вот на почти всички в племето.


Митьо Крика бе силно притеснен за съдбата си по време на съвета...

Междувременно, докато Питого бяха раздирани от вътрешни проблеми, то Минданао и Таяк усърдно търсеха храна. Жълтите попаднаха на езеро, заради което Нончо Воденичаров се захвана с изобретяването на уред за лов на риба.

Веселяците от Минданао пък за пореден път коментираха намерението на Мистър България 2004 Пламен Пенев да се откаже от играта. Моделът вече тотално вбеси с бездействието си останалите в племето, които споделиха, че той трябва да си тръгне час по-скоро и да остави всички намира.

Сподели.