Супергероите на DC от Justice League със свой филм

Pinterest LinkedIn +

От Warner Bros. обявиха подробности за вече разработвания проект по комиксите на DC - Justice League. След като от основния конкурент на DC - Marvel Comics, реализираха супер блокбъстъра "Отмъстителите" (The Avengers), а поредицата на Кристофър Нолан (Christopher Nolan) за Батман наближава своя край, развитие на историята за супер отбора Justice League е следващата логична стъпка за DC.

За сценарист на предстоящия филм е избран Уил Бийл (Will Beall), който стои зад предстоящата криминална драма Gangster Squad.

Идеята за Justice League филм е в развитие още от 2008 г., а за ролята на Батман тогава се спряга Арми Хамър (Armie Hammer). Реализирането обаче се отлага във времето.

Настоящите планове на DC и Warner Bros. са да върнат на екран славата на "Светкавицата" (The Flash) и "Жената чудо" (Wonder Woman), с отделни филми, които да се присъединят към вече възродените Батман ("Черният рицар"), Супермен ("Супермен се завръща") и Зеления фенер ("Зеленият фенер"). Информация за предстоящите продукции тепърва ще бъде обявявана, а върху раменете на Бийл вече лежи голяма отговорност да сглоби всичко.

Сподели.