Summer Fresh Hits 2006

Pinterest LinkedIn +

“Summer Fresh Hits 2006” е най-новата DVD компилация на “Ара аудио видео”, в която са включени 14 видеоклипа, сред които някои от хитовете на Кали, Алисия, Цеца и др.

1.Десислава и Тони Стораро – “Замълчи”.
Това е първият съвместен и дългоочакван дует на две от най-големите имена на поп-фолка у нас и крайният резултат естествено е 100% хит.

2.DJ Дамян – “Пача”
С провокативния текст и също толкова ексцентричен видеоклип “Пача” вече дълго време заема първите места в радио и DJ класациите.

3.Кали – “Катастрофа”
Новаторският проект “Катастрофа” е с динамично, клубно ориентирано етно звучене. Видеклипът към песента е преди всичко забавен и  до голяма степен пародиен. Изпълнителите иронизират като цяло шоубизнеса по такъв начин, че ще ви накарат да се посмеете откровено.

4.Алисия – “Карамел”
Без съмнение един от тоталните хитове на Лято 2006г. Във видеоклипа освен новата и супер сексапилна визия на певицата, ще може да видите и един от най-скъпо платените български футболисти, детето-чудо на българския футбол – Валери Божинов.

5.Цеца – “Може би”
Нежната и талантлива певица влиза в клипа в любовна интрига с гаджето на шефката си. Интересна провокация, която си заслужава да видите.
6.Емануела – “Нищо мъжко”
Изкусителна мъжемелачка – това е образът, в който влиза новото име в поп-фолка.

7.Джони – “Искрено и лично за мъже”
Уникалното сценично присъствие на една от легендите в поп-фолка завладява зрителите на мига.

8.Спасителките – “Мръсни танци”
И тук сексапилното трио не изневерява на запазената си марка: “Шоу за мъже – 3 в 1”!

9.Румина – “Махни си ръката”
Русокосата чаровница ни показва как може да се справи с всеки самовлюбен и нахален мъж!

10.Доан – “Скитник”
След кратко отсъствие от музикалната сцена, талантливият певец се завръща с пълна сила с изключително качествен и завладяващ видеоклип!

11.Марго – “Купи ме”
Дебютният видеоклип на победителката в конкурса на пр. “Горещо”- “С едни гърди напред”, дава заявка за бъдещ успех!

12.Анна – “Покажи ми, че си най”
Мистериозна ситуация около един романтичен sms става причина за появата на песента. Продължението – гледайте във видеоклипа!

13.Джина Стоева – “Безумната нощ”
Тук любимият на Джина Стоева й изневерява със ... самата нея! Заплетената история може да разгадаете само като гледате видеоклипа.

14.Теодора – “Някой като мен”
Новото и различно звучене е дело на хитовия сръбски композитор Пера Стоканович. Песента вече катери класациите и печели слушателските сърца. А във видеоклипа може да видим една нова визия на Теодора, съчетана с плисъка на морските вълни и меките залези.

Видеореализацията на песните е на режисьорите Ники Нанков, Краси Илиев, Ненчо Касъмов, Иван Енев и Георги Мичев.

Издава и разпространява: “Ара аудио видео”

Сподели.