Suda-51 представи официално новата си Kinect игра – Diabolical Pitch

Pinterest LinkedIn +

Мистериозният Kinect проект на Grasshopper Manufacture – студиото на японския дизайнер Суда Гоичи, по-известен като Suda51, излезе на светло след официалната му презентация на провеждащото се в момента Tokyo Game Show.

Известна до момента като Codename D, играта е озаглавена Diabolical Pitch и ще може да се играе в мултиплеър от двама души, чиято цел ще бъде да отправят точни удари с бейзболна топка и бата и да реагират възможно най-повратливо, когато същата лети с бясна скорост срещу тях, но не по правилата на един от най-популярните американски спортове, а по тези на Suda51.

Съгласно последните, победата изисква елиминирането на същества с възголеми животински глави (подобни на тази на човека-заек от Donnie Darko, бел. а.) посредством всички техники и "оръжия", присъщи на бейзболния спорт.

Точната дата на издаване на Xbox 360-ексклузивната игра предстои да бъде обявена, както и тази на неотдавна анонсирания зомби екшън Lollipop Chainsaw, чийто рилийз за Xbox 360 и PS3 е планиран за 2012 г.

След като излезе в Европа и САЩ още през юни, след броени дни в Япония ще се появи и сървайвъл хорър шутърът от трето лице Shadows of the Damned, чиито Xbox 360 и PS3 версии имат средноаритметичен рейтинг от Metacritic от порядъка на 77-78/100. Издатели на Shadows of the Damned са EA, на Lollipop Chainsaw - Warner Bros., а на Diabolical Pitch - Microsoft Studios.


Сподели.