SubDoob CamelRide: фрийстайл, масово!

Pinterest LinkedIn +

Това е името на поредния еклектичен проект на Вожда (Vougang In Traffic, Ardenfeel), където са събрани участници с различни музикални предпочитания, професия, възраст и темперамент, че дори и по цвят на кожата.


За дебюта си в четвъртък, в столичния клуб „Сцена за авторска музика” – О!Шипка, септетът смята да открие вечерта с двучасов джем-сешън, да продължи със своите авторски песни и накрая да уважи корпоративната култура на аудиторията с композиции на любимците на целокупния българския народ Sade, Fun Lovin’ Criminals, Soundgarden, Audioslave, Temple Of The Dog, Lenny Kravitz, Red Hot Chili Peppers, Me’shell Ndegeocello, Massive Attack, Jovanotti.

Очаква се към края на шоуто специално участие да вземат и членовете на друга формация-трио, в което Вожда упражнява своя руски и скоростта на пръстите си върху струните на бас китарата - Sneakyie Miggitt, наследник на легендарните p.m.b.m.

Ето и една интересна подробност около предстоящото участие на новата група - поради съзнателно търсеното отсъствие на професионални, школувани музиканти в SubDoob CamelRide, рискът от скучновато претенциозно музикантстване е сведен до минимум. Сред другите пикантни клюки с гордост се нареждат предишните имена на групата: Мека Топлина и Rogganose Killers.

Първото име въщност е отпаднало поради промяна на предпочитанията към марката ракия, която се употребява от музикантите за промивки на гърлото, а второто - заради включването на етиопеца Бисрат Можу, чиито прякор "the killer" заплашвал устоите на демокрацията в групата.

В SubDoob CamelRide участват:

Вожд (клавиши, бас, МС)
Рони “Човекът-хляб” (барабани)
Иван “Kube_Master” (китара)
Владо (тромпет)
Боби “Косатката” (ще пее Крис Корнъл и ще свири на китара)
Боби “Гигахерца” (бонгус и ракия - познат е от ланския турбо-перформънс на Les Blitz Directeurs)
Бисо "Killer" Можу от Етиопия (MC)

За повече подробности посетете: http://www.urbanium.net/ardenfeel/xxx_band.php
Сподели.