Росица Новева: Не знам защо всички се превземат! Преди време народа протестираше масово срещу забраната на домашната ракия

Pinterest LinkedIn +

Само часове след като напусна къщата на Vip Brother бизнесдамата Росица Новева разкри впечатленията си за Азис, Десислава, Калин Вельов и останалите съквартиранти, отношенията си с господин Зографски и коментира обвиненията за злоупотреби с алкохол.

Avtora.com: Здравей, Росица. Хареса ли ти в къщата на VIP Brother и съжаляваш ли, че си тръгна от шоуто?

Росица Новева: Много ми хареса. Даже вече ми липсва, въпреки че е минало съвсем малко време. Много се привързах към всички, защото ние прекарвахме заедно 24 часа, деляхме си храната, цигарите, помагахме си в разни моменти. Например на мен много ми помагаха в гримирането и фризирането. То и имаше кой.

.: С кой от съквартирантите си допадна най-много?

Р.Н.: Определено с Васко. Той е невероятен образ и много добър артист. Желая той да спечели, а и той заслужава. С Катето Евро също много се забавлявах.

.: А как се разбираш с една от най-скандалните личности в къщата - Венета Райкова?

Р.Н.: Отношенията са ни приятелски. Тя на мен нищо лошо не ми е сторила. Въпреки че малко ме зачекна в предаването си, но както и Ники Кънчев ми каза: "Тя тебе направо те пожали."

.: В медийното пространство се разпространява мнението, че Десислава е прекалено изкуствена в шоуто. Ти как прецени нещата?

Р.Н.: Деси е истинска маска. Не можеш да разбереш какво й е в главата. Много силна личност. Крехка е отвън, но е стомана отвътре.

.: От предаванията зрителите забелязват разделяне на съквартирантите на два отбора - има ли такова нещо?

Р.Н.: Да, в действителност е така. Хората се оформиха на два лагера - единият е от артисти и певци, а другият от семейни двойки, сродени по стечение на обстоятелствата. Само аз и Калин Вельов не спадахме към определен лагер. Калин е много точен и разумен човек. Винаги преценява нещата много добре и правилно.


Росица Новева ден след напускането на шоуто VIP Brother 2
Снимка: Avtora.com

.:Равен старт ли имаше с останалите съквартиранти?

Р.Н.: Не, разбира се. Семейните двойки се подкрепят един друг, докато артистите са много по-познати в България. Но въпреки това ми хареса и се забавлявах много.

.:Това значи ли, че би влязла отново, ако имаш тази възможност?

Р.Н.: Да, разбира се. Само да дадат повече алкохол и цигари. (смее се).

.: Как ще коментираш обвиненията за злоупотребата ти с алкохола?

Р.Н.: Това са избрали от моето участие и това са показали, за да търсят нещо по-сензационно. Аз имам и много други изяви в къщата, но хайде сега доказвай (смее се). Плюс това не знам защо всички се превземат. Преди няколко месеца като се вдигаше акциза на алкохола и се забраняваше варенето на домашна ракия бяха организира всенародни протести и цялата страна с това се занимаваше.

.: Разкажи ни повече за отношенията ти с господин Зографски?

Р.Н.: Той ми е като учител и ментор в живота. Дължа много на него и много го уважавам.

.: Какви са бъдещите ти планове?

Р.Н.: Не знам как ще се стекат обстоятелствата, но ми харесва и се надявам да остана в медийното пространство. Но конкретни планове нямам. Ако изскочи някоя добра оферта, ще я приема. В следващите дни ще се разбере какви са отзивите от участието ми и тогава ще бъде по-ясно.

Сподели.