Strikingly – създайте свой собствен уеб сайт безплатно и за броени минути

Pinterest LinkedIn +

Някога създаването на пълнофункционален уеб сайт беше доста сложна процедура, която далеч не беше по силите на повечето масови потребители. Тя изискваше владеене на специални софтуерни инструменти за разработка, опит в боравенето с мултимедия, познаване на начина, по който е структуриран интернет и, не на последно място, дизайнерски умения.

Днес вече съществуват множество приложения, които до голяма степен автоматизират всичко това, а сред тях има дори такива, които изискват минимална намеса от страна на автора на съответния сайт.

Едно от най-интересните, мощни и гъвкави подобни средства за "разработка" се нарича Strikingly и с негова помощ можете да създадете изненадващо добре изглеждащ сайт буквално за минути и с няколко клика на мишката.

Strikingly  е изцяло уеб базиран, а интерфейсът му е изумително семпъл. Затова с него се работи лесно, удобно и бързо, а резултатите са толкова добри, че за невъоръженото око изглеждат сякаш са правени от професионален уеб дизайнер.

За да създадете вашия нов сайт, е нужно само да добавите малко текст, няколко снимки, а след това Strikingly поема цялата останала тежка работа. Този инструмент обаче разполага и с доста по-богати възможности, включващи безпроблемно интегриране на видеоклипове, чертежи и схеми. Единственото, което Strikingly не умее (засега), е да борави добре с музикални файлове.

За сметка на това той е идеален, ако сте, да речем, прохождащ в професията фотограф и искате да създадете бързо уеб портфолио, с което да презентирате работата си. Качването на снимки е изключително лесно, а организацията на сайта ви позволява да ъплоудвате съдържание както от локално РС, така и директно от интернет.

Най-интересното в Strikingly е, че той е напълно безплатен и с него можете да създавате неограничен брой сайтове – толкова, колкото са ви необходими.

Сподели.