Стивън Тайлър от Aerosmith с дебютен сингъл с участието на Никол Шерцингер

Pinterest LinkedIn +

В началото на месец май фронтменът на една от най-успешните американски рок банди, Стивън Тайлър (Steven Tyler), ще насочи вниманието към себе си, издавайки най-напред автобиографична книга, а след това и първи солов сингъл в кариерата си. (It) Feels So Good е записан с участието на Никол Шерцингер (Nicole Scherzinger) от Pussycat Dolls и е съвместна продукция на Тайлър с Марти Фредериксен, чието име се свързва с реализацията на отделни проекти на банди като Def Leppard, Fuel, Mötley Crüe, Ozzy Osbourne, Foreigner, Buckcherry и др.

Написано през 2002 г. по време на записите на двете нови по онова време песни, включени в компилацията O Yeah! Ultimate Aerosmith Hits, първоначално парчето е озаглавено Oxygen и не се харесва на останалите музиканти от Aerosmith. Сега, девет години по-късно, (It) Feels So Good ще стане достояние на публиката най-напред в ефира на сутрешното шоу на Раян Сийкрест на 9 май, а три дни по-късно в епизод от ТВ шоуто American Idol, където ще се състои световната премиера на видеото към парчето.

Тайлър е един от тримата съдии в текущия сезон на най-популярното музикално шоу в САЩ, който приключва в края на май. След по-малко от седмица Харпърс Колинс ще издадат автобиографията на Тайлър - Does The Noise in My Head Bother You?, а по-късно тази година се очаква появата на новия студиен проект на Aerosmith, който ще бъде подкрепен със световно турне.

Сподели.