"Stinky Movie" рекламира България като световна сноуборд дестинация

Pinterest LinkedIn +

Лентата "Stinky Movie", която представя страната ни като сноуборд дестинация, ще обиколи света с премиери в 35 градa, сред които Токио, Москва, Хелзинки, Модена, Варшава, Вилнюс и други.
 

В началото на годината в България пристигнаха 30 световноизвестни фрийстайл сноубордисти, за да заснемат първия по рода си филм за страната ни като неповторима дестинация за любителите на екстремния спорт.

"Stinky Movie" е дългогодишна мечта за Христо Петков – основателя на българска марка за дизайнерски чорапи "Stinky Socks", насочена към хората с приключенски начин наживот. "Искахме да съберем нашето Stinky Family и да им покажем, че у нас Изтокът среща Запада, а възможностите за луди глави като тях са много".

Именно България е мястото на тяхната историческа среща – тук цялото Stinky Family се събира за първи път и в продължение на четири седмици обикалят страната и намират своите места за каране.

Трейлърът можете да видите тук: 
https://vimeo.com/293924901 Премиерата на филма в България ще се състои на 20 октомври.

Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.