Steve Jobs (Official Trailer)

Pinterest LinkedIn +

САЩ, 2015 Режисьор: Дани Бойл Сценарист: Аарън Соркин С участието на: Майкъл Фасбендер, Кейт Уинслет, Сет Роугън, Джеф Даниелс и др. Жанр: Биография, драма Стив Джобс определено не е бил светец. Немислимо е обаче да се оспорва фактът, че той е един от гениите на компютърните технологии, без когото светът днес нямаше да е същият. Майкъл Фасбендер, Дани Бойл и Аарън Соркин обединяват усилия, за да разкажат историята на основателя на Apple с неговите най-големи върхове и падения. Премиерата на Steve Jobs e на 9 октомври 2015 г.

САЩ, 2015 Режисьор: Дани Бойл Сценарист: Аарън Соркин С участието на: Майкъл Фасбендер, Кейт Уинслет, Сет Роугън, Джеф Даниелс и др. Жанр: Биография, драма

Стив Джобс определено не е бил светец. Немислимо е обаче да се оспорва фактът, че той е един от гениите на компютърните технологии, без когото светът днес нямаше да е същият. 

Майкъл Фасбендер, Дани Бойл и Аарън Соркин обединяват усилия, за да разкажат историята на основателя на Apple с неговите най-големи върхове и падения.

Премиерата на Steve Jobs e на 9 октомври 2015 г.


Сподели.