Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени покоряват Лондон

Pinterest LinkedIn +

На 16 ноември 2014 г. в 18:30 часа престижният лондонски музикален клуб Clapham Grand ще се превърне в терен за взривяващия микс от рокендрол настроение и позитивна емоция в спектакъла на Стефан Вълдобрев и "Обичайните заподозрени" - Стоян Янкулов, Иван Лечев, Веселин Веселинов-Еко и Мирослав Иванов.

Якият китарен саунд, енергичните сценични импровизации и въздействащите поетични текстове са запазена марка на групата, а членовете ѝ са подготвили двучасов репертоар от най-добрите си песни досега.

Стунджи ще кацне в деня на концерта направо от Германия, където е на едномесечно турне с басиста на Шакира - Хуан-Гарсия Ерерос - и е приготвил за публиката на Острова истинска анархия - рок с тъпан.

Имайки предвид нагорещената атмосфера, която обикновено съпътства техните концерти, "Обичайните заподозрени" предложиха на организаторите вечерта на 16 ноември в залата да няма седящи места, маси и столове.

Наред с любимите на поколения българи хитове, специално място е отделено и за филмовата музика на Вълдобрев, като акцентът ще бъде "Сняг над Сахара" - песента от току-що спечелилия "Златна роза" за най-добър български филм "Съдилището".

Събитието е част от Лондонския фестивал на българската култура, организиран от нашия Културен институт във Великобритания.

Билети за концерта и повече информация за него можете да намерите тук

А ето и личната видео-покана от членовете на групата!


Сподели.