Стартира публичната бета на Ghost Recon Online (Трейлър)

Pinterest LinkedIn +

Първата free-to-play шутър игра на Ubisoft - Tom Clancy's Ghost Recon Online, вече може да бъде свалена и тествана от всеки фен на жанра и поредицата, чието последно попълнение - Ghost Recon: Future Soldier, е едно от най-успешните заглавия на гейм пазара от началото на годината.

Обявена през пролетта на 2011 г., Ghost Recon Online е дело на Ubisoft Singapore и все още няма официална премиерна дата. Затворените бета тестове на играта стартираха през март т. г., вместо през лятото на миналата, 10 месеца след старта на записванията за тях.

"Създадена от нулата като free-to-play игра в най-добрите традиции" на хитовия франчайз, GRO ще заложи на популярния модел на монетизация чрез микротранзакции за премиално съдържание, като самото й сваляне и потребление са напълно безплатни.

Играчите могат да избират измежду три класа - Assault, Recon и Specialist, богат арсенал от оръжия, подлежащи на модификации, и възможността за постоянно развитие на героите си. Колкото по-бързо искат да прогресират, толкова повече реални финанси ще трябва да инвестират в иначе безплатната игра.

От Ubisoft обещават много и интересни in-game събития, както и постоянни ъпдейти с ново съдържание – стандартните услуги за онлайн мултиплеър игрите в този жанр.

Сподели.