Стартира най-голямата агенция за артистичен мениджмънт в България – Top Artists Agency

Pinterest LinkedIn +

Със специална пресконференция в столичния клуб Studio 5 бе даден официално стартът на най-голямата агенция за артистичен мениджмънт в България – Top Artists Agency.

На събитието с водещ Мартин Захариев присъстваха около 30 артисти, подписали вече ексклузивни договори с агенцията, между които Мария Илиева, D2, Хилда Казасян, Димитър Рачков, Васил Василев-Зуека, Gravity Co., Диана Експрес, Мария Игнатова, Николай Урумов, Дани Милев, Roots Rocket Band и др.

Дейността на агенцията бе представена по атрактивен мултимедиен начин от Магърдич Халваджиян и Атанас Янкулов, oбединили усилията си в създаването на тази компания по модел на водещи световни образци в импресарската дейност.

Основните цели на Top Artists Agency са както обслужване и обгрижване таланта и изявите на артистите от родната музикална, театрална, телевизионна и арт сцена, така и предоставяне на качествени услуги от цялата гама на събитийния мениджмънт.

"Раждането на такава агенция ще сложи край на разпокъсания и махленски принцип на пазарлък в шоубизнеса и ще издигне на професионално ниво договарянето на ангажиментите на артистите, като по този начин ще улесни всички клиенти на техните изяви”, сподели увереността си от назрялата нужда на начинанието Атанас Янкулов.

Всички присъстващи на събитието се обединиха около виждането, че следвайки този модел, артистите и агенцията заедно ще извървят пътя към възраждане на интереса към българската култура и изкуство и ще възвърнат трайното присъствие в публичното пространство на стойностните образци на българската музика.

Точно в тази насока са и планираните в близко бъдеще от агенцията значими инициативи, които бяха споделени на финала: BG Top Life - годишни награди за лайф музика; провеждане на ежегодни етно и денс фестивали, продуциране на музикални телевизионни предавания.

Сподели.