Стартира конкурс за ремикс на “Тунела” на Миленита

Pinterest LinkedIn +

На 23 януари, 2006 г., на специално създадения за целта сайт Remix.cult.bg стартира музикален конкурс за ремикс, ориентиран към артистите от електронните жанрове. В продължение на месец и половина участниците ще имат възможност да ремиксират парчето на Milenita – “Тунела”.

Готовите предложения те ще могат да представят пред аудиторията на Remix.cult.bg, като ограничението за тях е да участват с максимум 3 свои ремикса.

Първите три най-добри предложения, които ще бъдат номинирани от специалното жури, ще бъдат издадени от лейбъла Stretching-Spaces и ще се разпространят за свободен даунлоуд в мрежата. Големият победителят в конкурса ще получи възможност да запише и мастерира своя продукция в звукозаписно студио VOXXLab. Другата голяма награда е mp3 плеър. Носителят й ще бъде избран от публиката чрез гласуване и ще бъде поканен да представи произведенията си по време на конференцията за интернет технологии WebTech 2006, София.

Организатори на инициативата са нетлейбълът Stretching-Spaces.net, уебпорталът dnb.cult.bg, компанията за отворени идеи “OpenIdeasCompany”, сдружение VOXX и Радио.Култ

Допълнителна информация за целите на инициативата, нейните организатори, условията за участие в конкурса и др. е публикувана в Remix.cult.bg.

Сподели.