Стартира арт онлайн конкурсът "Аз в Европейския съюз"

Pinterest LinkedIn +

С официална пресконференция в Информационния център на Европейския съюз в столица днес бе даден стартът на младежкия конкурс “Аз в Европейския съюз”. Целта на инициатива е да даде на младите хора на възраст между 14 и 20 години възможността да представят своята визия за ЕС и бъдещето на България в него.

На специално създаден за целите на конкурса уеб сайт до 29 септември участниците ще могат да изпращат авторски снимки, рисунки, есета, песни и всякакви други форми на изкуство, които ще бъдат оценявани от жури.

Негови представители ще бъдат представители на Делегацията на ЕК, Владимир Ампов - Графа, популярният водещ на предаването „Interactive”, Роро, като представител на Телевизия ММ (ексклузивен партньор на проекта), Жоро Крумов, водещ на предаването за интернет "Мрежата", неправителствени организации и журналисти.

Голямата награда за победителя в конкурса, който се организира от Делегацията на Европейската комисия в България, е двуседмично пътуване в страна-членка на ЕС, което ще бъде заснето и излъчено под формата на риалити шоу единствено по телевизия ММ.

Подробности за изискванията към участниците и останалите награди, които могат да бъдат спечелени, са налични в сайта на конкурса - http://nadprevara.eu/

Сподели.