Стари съобщения свидетелстват за друг скандал между Амбър Хърд и Джони Деп

Pinterest LinkedIn +

Драмата на сравнително младото семейство Деп-Хърд продължава с публикуването на предполагаеми текстови съобщения между Амбър Хърд и асистента на Джони Деп – Стивън.

Въпросният диалог е открит от Entertainment Tonight, но медията няма доказателства дали той е автентичен. Според публикуваните съобщения разговорът се е провел през май 2014 г. и засяга стар скандал между бившата вече двойка.

Асистентът на актьора се извинява от негово име, като казва, че Деп "ужасно съжалява и знае, че е сгрешил. Иска да се поправи. Беше пределно ясен за това."

Диалогът е допълнен с изказване на Стивън, който споделя, че шефът му е останал огорчен, когато са му казали, че е ритнал тогавашната си приятелка. "...той плака. Беше отвратително. И той го знае." 

Ако се вярва на разговора, и още повече на Амбър Хърд, Джони я е малтретирал многократно и на различни места: "Токио, острова, Лондон (помниш ли?) и аз винаги оставам. Винаги си мисля, че той ще се оправи... И тогава, след около три месеца..."

Актрисата подаде документи за развод с Джони Деп на 23 май 2016 г. Двамата бяха женени в продължение на 15 месеца. Актьорът получи и ограничителна заповед да не се приближава на по-малко от 90 м от половинката си.


Сподели.