Star Wars - И нека паметта бъде с теб!

Pinterest LinkedIn +

Преди всеки по-специален празник се усещат сериозни усилия в мисловния процес най-вече в посока как да зарадваме любим човек. И понеже това почти винаги е съпътствано от казуса, в който подаряващият купува продукт, който се харесва на самия него, но в общия случай остава недооценен достатъчно от получаващия (повярвайте ни), ви споделяме една идея, с която гарантирано ще донесете искрена радост на вашата мъжка половинка (важи поне до 45 г.) или вече напредналото ви в технологиите дете (важи за 5+ г.).

Серията 8-гигабайтови USB флаш памети, обект на тази статия, са официален лицензиран Star Wars продукт. Миниатюрните фигурки, които представяме, са атрактивни, шарени и достатъчно забавно-реалистични.

Ако нямате възможност да ги видите на живо в търговската верига или ви е по-удобно да ги закупите онлайн, може да си ги представите с големината на Lego фигурки и да ги наложите с още една идея по-големи от тях. 

"Играчките" могат да се ползват и като ключодържател, ако не ви притеснява особено дали ще се наруши тяхното покритие. Всъщност, ако ще ги подарявате, това не би трябвало да е ваш проблем!

За да изглеждате по-начетени в момента, в който наблюдавате щастливото изражение на съпруга, гаджето или детето си, може да добавите, че флашката е съвместима с Windows 7, Windows XP, Windows Vista, Mac OS 9.1x или по-нова, Linux Kernel 2.4 или по-нова версия.

Цената на тази маниашка джаджа е 39 лева, но можем да ви гарантираме, че ще доставите удоволствие на многократно по-висока цена.

Сподели.