Стани звезда с новото реалити шоу Star Machine!

Pinterest LinkedIn +

Над 500 кандидати за слава вече се записаха за кастинг в "Машина за звезди" (Star Machine) - новото реалити шоу на TV7. За място в големия спектакъл, до 31 октомври, могат да кандидатстват професионални актьори, студенти от арт и други висши училища, както и всички талантливи хора, които никога не са имали нищо общо със сцената или екрана, но мечтаят за тях. Всички кандидати трябва да са навършили 18 години.

"Който има талант, характер и воля да се пребори за участие в благородното състезание, влиза директно в машината за звезди. В нея ще се случват магически трансформации, реализирани от големи екипи – от преподаватели по актьорско майсторство, пеене, пластика, фехтовка и танци, експерти в стайлинга и PR-a, арт мениджъри и арт агенти.

До големия финал ще стигнат само 15 души. В мига, в който изгаснат светлините на шоуто, всеки един от тях ще прекрачи прага на българската и международната развлекателна индустрия с благословията и протекциите на Star Machine и TV7. 

Шампионът на шампионите получава и двугодишна стипендия в една от най-елитните академии в света", разкрива продуцентът на "Машина за звезди" Биляна Траянова.

Сподели.