Стани сценарист на новия ситком на bTV "Домашен арест"!

Pinterest LinkedIn +

Броени дни след старта на новата продукция на bTV в "Сезона на българските сериали", телевизията предизвиква своите зрители със специална игра - "Стани сценарист в 'Домашен арест'!". От 1 до 31 декември 2011 година медията организира конкурс за най-комичните истории, посветени на сблъсъка между поколенията в българското семейство, достойни да забавляват аудиторията в цялата страна.

Всеки, който желае да покаже, че семейството му по нищо не отстъпва на веселите персонажи в "Домашен арест", може да изпрати на [email protected] най-колоритните случки от съжителството със съпруга, съпругата, децата, шурея, тъщата и всичките си роднини "до гроб". 

Първите, които споделят най-забавните истории от живота в своя дом, ще могат да видят името си още в първия сезон на сериала. Конкурса ще журират сценаристите на "Домашен арест" - Нели Димитрова, Тео Чипилов и Николина Бончева, които ще изберат новите си "колеги", с които ще работят по предстоящите серии на ситуационната комедия.

Победителите ще имат възможност да наблюдават и заснемането на сцената, написана по тяхната история. Останалите забавни истории, които не успеят да спечелят конкурса, ще бъдат публикувани в сайта на сериала arest.btv.bg.


Сподели.