Стандартните коли остават в Gran Turismo 7, работата по играта напредва

Pinterest LinkedIn +

Gran Turismo 7 е в процес на напреднала разработка, но почти сигурно няма да бъде готова и да се появи през 2014 година. Това са последните новини от Polyphony Digital – подразделението на Sony, което "кове" игрите от Gran Turismo поредицата от дебюта й през 1997 година досега.

Казунори Ямаучи разкрива още, че екипът му се е заел директно с разработката на пълната игра, вместо и този път да се фокусира най-напред върху Пролог, какъвто бе случаят с предишни игри.

Стандартните модели коли, които са част от гаража на Gran Turismo още от GT4, издадена за PlayStation 2 през 2004 година, най-вероятно ще намерят място и в Gran Turismo 7, въпреки че някои от тях може да бъдат преработени в Premium и като цяло Ямаучи се надява новата игра да включва по-голям брой Premium коли, които към момента съставляват около 20% от всички налични.

Междувременно Gran Turismo 6 все така получава регулярни ъпдейти, като най-пресните примери са колите на Аертон Сена, последвани от Red Bull Ring и Toyota TS030, добавени напълно безплатно. В най-скоро време GT6 ще се сдобие и с режимите Course Maker и B-Spec.

Сподели.