Сталоун, Шварценегер, Брус Уилис у нас! Снимат The Expendables 2 в България

Pinterest LinkedIn +

Добра новина за всички родни киномани идва от Холивуд. Преди часове бе обявено, че продължението на убийствения екшън хит - The Expendables, който преди около година събра най-големите имена в жанра, най-вероятно ще бъде заснето в България - в киностудиото "Ню Бояна".

Все още обаче, се чака потвърждение кои точно имена ще видим в София, но при всички положения, говорим за звезди от ранга на Силвестър Сталоун (Sylvester Stallone), Арнолд Шварценегер (Arnold Schwarzenegger), Брус Уилис (Bruce Willis), Джейсън Стейтъм (Jason Statham), Джет Ли, Жан-Клод Ван Дам и дори Джон Траволта (John Travolta), който се спряга за отрицателния персонаж в сикуела.

Режисьор на филма ще е Саймън Уест, когото помним от работата му над "Лара Крофт" (Lara Croft) с Анджелина Джоли, като той ще има за задача да замени в това амплоа Сталоун, предпочел този път да се съсредоточи върху актьорските си изяви.

По последна информация, именно Слай е в основата на решението The Expendables 2 да се снима в София. Както е известно, през 2008 г. той дойде у нас и се увери в предлаганите условия, които още тогава определи като "отлични", а сега сам води преговорите с шефа на киноцентъра Дейвид Варод. 


Сподели.