"Мис България 2009" съблечена гола и пребита, предявиха обвинение срещу Бередин

Pinterest LinkedIn +

Прокуратурата повдигна обвинение за отвличане срещу руския бизнесмен Александър Бередин, който преди дни насилствено задържа бившата си приятелка - "Мис България 2009" Антония Петрова. Засега той остава в ареста, като след изтичане на предвидената 72-часова мярка за неотклонение, ще се прецени дали да се иска постоянно задържане.

За деянието му, по закон се предвижда до 8 години затвор. Самата Антония разкри в показанията си пред полицията, че е преживяла ужасяващи три часа, докато е била отвлечена.

По думите й, след като я натикал в джипа си, бившият й годеник е изхвърлил чантата и мобилните й телефони, излязъл е на магистралата към Пловдив, където е спрял автомобила си, съблякъл я е гола и след това й е нанесъл побой... 

Твърде вероятно е показанията да са самата истина, тъй като по-късно същия ден, униформени намерили част от дрехите на "Мис България 2009" на пътя. До часове се очаква Петрова да внесе в полицията медицински документи, които да потвърдят и физическата саморазправа.

Според мнозина обаче, всичко ще се размине безпроблемно за двете страни, най-вече защото се смята, че целият скандал е умела PR акция от страна на бившата миска.

Сподели.