Отвлякоха "Мис България 2009" Антония Петрова

Pinterest LinkedIn +

"Мис България 2009" Антония Петрова е била отвлечена на 12 юли вечерта. Информацията бе потвърдена от Столичната дирекция на вътрешните работи.

От полицията уточниха, че перничанката, чийто избор за най-красива жена в България предизвика сериозно недоволство сред населението, е била спасена от униформените малко по-късно, а похитителят - арестуван.

Оказа се, че това е бившият й приятел - руският бизнесмен Александър Бередин, който очевидно все още не може да преживее раздялата им. Драматичните събития са се разиграли пред очите на десетки свидетели в ресторант в кв. Бояна, където Петрова е вечеряла с Адриан Рачев, по-известен като Румънеца от рап дуото Румънеца и Енчев.

Пред заведението е спрял джип мерцедес, от който Бередин слиза и за минути натиква в автомобила Антония, въпреки протестите й. Веднага е подаден сигнал за отвличане и около час по-късно джипът е спрян от униформените на кръстовището между "Александър Стамболийски" и "Мария Луиза".

Антония Петрова е открита вътре, увита в одеяло и с охлузвания по тялото. Бившият й приятел е задържан за 24 часа, като все още се чака развитие по случая, тъй като полицията продължава разследването. 

Сподели.