Nokia България организира Angry Birds Шампионат 2011

Pinterest LinkedIn +

Между 20 юли и 31 август в големите градове в страната ще се проведе първият Angry Birds Шампионат, организиран от Nokia България.

За да спечелят голямата награда на шампионата - пътуване за двама до Рио де Жанейро, или някое от регионалните състезания, участниците трябва най-напред да се регистрират безплатно на Angrybirds.nokia.com и да имат навършени 18 години, или да са с пълнолетен придружител.

Графикът на регионалните състезания е следният: Nokia Angry Birds Championships ще стартира в София на 20 и 21 юли, като ще се проведе пред Националния дворец на културата между 14:00 и 22:00 часа.

Състезанието в Пловдив ще се проведе на 25 и 26 юли пред хотел Тримонциум Принцес между 16:00 и 22:00 ч. На 27 и 28 юли, сили ще премерят участниците, избрали да се явят на етапа в Стара Загора, които ще се срещнат пред сградата на Общината, след което Шампионатът ще се пренесе край морето – на 29 юли ще се проведе състезание в Cacao Beach на Слънчев бряг, на 30 и 31 юли – в Бургас, а на 2 и 3 август – във Варна.

В следващите четири дни в Русе и Велико Търново ще се проведат последните два регионални етапа от Nokia Angry Birds Championships, а на 31 август отново в София пред Народен театър Иван Вазов ще се състои финалният сблъсък.

Критерият, по който ще бъдат определени победителите, е един единствен - броят точки, постигнат от участниците, играейки хитовия екшън пъзел на финландското студио Rovio Mobile, съвместим с повечето мобилни операционни системи, в това число използваната от Nokia SymbianOS. Онези, които все още не са свалили на телефона си най-популярната мобилна игра в света за 2010 година, могат да го направят безплатно и да станат част от общността на Angry Birds, надхвърляща четвърт милиард души.


Сподели.